Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başörtüsünü yapamamak

Rüyada başörtüsünü yapamamak

Rüyada başörtüsünü yapamamak huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, aşkının da kalıcı olacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, umutlarını yitireceğine rivayet eder.

Rüyada başörtüsünü yapamamak gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olanı veya değişimi kabullenmeniz gerekebilir.

Rüyada başkasının başörtüsü taktığını görmek eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada mavi başörtüsü görmek bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, bir sebeple kendi içine kapanacağına, sağlığın da bozulacağına rivayet eder.

Rüyada başörtüsü aldığını görmek tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı başörtüsü görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz namaz başörtüsü takmak faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, verimli olacak işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada başörtüsünü unutmak kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, korkularını yeneceğine işarettir.

Rüyada mor başörtüsü takmak ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada mor başörtüsü görmek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments