Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başörtüsünü unutmak

Rüyada başörtüsünü unutmak

Rüyada başörtüsünü unutmak kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına işarettir.

Rüyada başörtüsünü unutmak gördüyseniz:

  • Maddi konuları başka kişilerin halletmesine güvenmek yanıltıcı olabilir.

Rüyada başörtüsünü unutmak kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine delalettir.

Rüyada çiçekli başörtüsü görmek hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada turuncu başörtüsü takmak dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına işaret eder.

Rüyada başörtüsüz dışarı çıkmak üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil başörtüsü örtmek yaşamının tazeleneceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada başörtüsünü yapamamak çok mutlu bir hayat yaşayacağına, kişinin bir süre zorluk çekeceğine, özgürlüklerine sahip çıkan rüya sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada pembe başörtüsü görmek yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, gelirinin eksileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başörtüsü takmak zevki sefa içinde olacağına, geçimini daha rahat sağlayacağına, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments