Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi başörtüsü görmek

Rüyada mavi başörtüsü görmek

Rüyada mavi başörtüsü görmek karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, eğer işsizse iş bulacağına rivayet eder.

Rüyada mavi başörtüsü gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmelere hazırlıklı olun.

Rüyada mavi başörtüsü örtmek birçok işin birlikte yapılacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, bol kazançlı bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada mavi başörtüsü takmak üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına delalet eder.

Rüyada mavi başörtüsü görmek hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başörtüsünü açan birini görmek çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına rivayet eder.

Rüyada pembe başörtüsü görmek gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına delalettir.

Rüyada başörtüsünü çıkartmak maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, itibar kaybedeceğine, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinden başörtüsü almak kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada başörtüsü bağlayamamak yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments