Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı başörtüsü görmek

Rüyada kırmızı başörtüsü görmek

Rüyada kırmızı başörtüsü görmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Rüyada kırmızı başörtüsü gördüyseniz:

  • Düşünerek bir dakika daha harcamanıza gerek olmayabilir.

Rüyada kırmızı başörtüsü örtmek uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı başörtüsü görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı başörtüsü takmak aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, ününü ülke dışına taşıyacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına inanılır.

Rüyada pembe başörtüsü görmek hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine yorulur.

Rüyada mor başörtüsü görmek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada başörtüsünü birine vermek dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada başörtüsünün yandığını görmek sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına işaret eder.

Rüyada eski başörtüsü görmek kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, mahsullerin fazlalaşacağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments