Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor başörtüsü görmek

Rüyada mor başörtüsü görmek

Rüyada mor başörtüsü görmek birikim yapacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine işaret eder.

Rüyada mor başörtüsü gördüyseniz:

  • Bazı kişiler belli planlarınızın üzerinden geçmenizi veya bazı değişiklikler yapmanızı isteyebilirler.

Rüyada mor renk başörtüsü görmek mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mor başörtüsü takmak deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada mor başörtüsü görmek aile içinde husumet gelişeceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına delalet eder.

Rüyada krem rengi başörtüsü görmek kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine rivayet eder.

Rüyada başörtüsüz dışarı çıkmak kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına delalettir.

Rüyada kına başörtüsü görmek dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada başörtüsü hediye etmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, dertlerin son bulacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada başörtüsünün açıldığını görmek birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, kişinin muradına ereceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments