Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başörtüsünü görmek

Rüyada başörtüsünü görmek

Rüyada başörtüsünü görmek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, kariyerinin yükseleceğine, işlerinin yolunda gideceğine, kredi çekileceğine, küslerin ve kırgınların barışacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, onlara hocalık edeceğine alamet eder.

Rüyada başörtüsünü gördüyseniz:

  • Astrolojik etken olarak kabul edilen hemen hemen bütün gök cisimleri sizi destekler açılardalar.

Rüyada renkli başörtüsü görmek daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına delalettir.

Rüyada başkasının başörtüsü taktığını görmek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, pek az kazanç getireceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına inanılır.

Rüyada başörtüsünü yapamamak girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine işaret eder.

Rüyada siyah başörtüsü takmak büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, bir sebeple başka yollar aranacağına, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada pembe başörtüsü takmak sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz namaz başörtüsü görmek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada başörtüsü kesmek kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza yorulmaktadır.

Rüyada başörtüsünü açık görmek koyu muhabbette kalacağına, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, karanlıkların aydınlanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments