Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli başörtüsü görmek

Rüyada renkli başörtüsü görmek

Rüyada renkli başörtüsü görmek büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine yorulur.

Rüyada renkli başörtüsü gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işleriniz veya projeleriniz için alışveriş yapabilirsiniz.

Rüyada renkli başörtüsü görmek hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına yorulur.

Rüyada mor renk başörtüsü görmek acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada başörtüsünü düzeltmek iş konusunda bir ortaklık kuracağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına alamet eder.

Rüyada başörtüsüz namaz kılmak güzel bir yola çıkılacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gri başörtüsü görmek çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına yorulur.

Rüyada birinden başörtüsü almak ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz namaz başörtüsü takmak itibar, makam ve söz sahibi olacağına, toplum için faydalı işler yapacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına alamet eder.

Rüyada rengarenk başörtüsü görmek kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, kötü yollara gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments