Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başörtüsünü kesmek

Rüyada başörtüsünü kesmek

Rüyada başörtüsünü kesmek başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, büyük bir zenginlik kazanılacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, kendi ailesi ile de arasının açılacağına, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başörtüsünü kesmek gördüyseniz:

  • Yaşam kalitenizi veya rahatlığınızı arttırmaya çalışabilirsiniz.

Rüyada başörtüsü kesmek okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, sevilen bir dostu kaybetmeye, ağrı ve sancılarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada başörtüsünü kesmek rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına yorulmaktadır.

Rüyada başörtüsünü çıkardığını görmek zarar verici olaylar yaşanacağına, kısmetinin ve bahtının kapanacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine tabir olunur.

Rüyada başörtüsü taktığını görmek yüklü miktarda kazanç getireceğine, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin başörtüsü taktığını görmek elindeki imkanların artacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başörtüsünü açık görmek hayatın temposunun yükseleceğine, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, herkesi doğru yola çağıracağına tabir olunur.

Rüyada başörtüsü açmak kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, sıkıntılarına ortak olacağına, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kahverengi başörtüsü görmek onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments