Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başörtüsü hediye almak

Rüyada başörtüsü hediye almak

Rüyada başörtüsü hediye almak beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, büyük zararlara uğrayacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, kazancının azalmayacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine işarettir.

Rüyada başörtüsü hediye almak gördüyseniz:

  • Maddi anlamda yeni düzenlemeler yapmanız hayattan daha fazla keyif almanızı sağlayabilir.

Rüyada başörtüsü hediye etmek çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada başörtüsü hediye almak bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başörtüsü kesmek toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada başkasının başörtüsü taktığını görmek elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına alamet eder.

Rüyada ölüden başörtüsü almak günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına delalettir.

Rüyada başörtüsü taktığını görmek zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada başörtüsü kaybetmek çok büyük kısmetler kazanacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil başörtüsü takmak edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments