Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başörtüsü açmak

Rüyada başörtüsü açmak

Rüyada başörtüsü açmak gereksiz bir harcama yapılacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, zevki sefa içinde olacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, eğer şifaysa da şifasını bulacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başörtüsü açmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda tartışmalara dahil olmanız durumunda duygusal problemler söz konusu olabilir.

Rüyada başörtüsü açmak kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine delalet eder.

Rüyada başörtüsünü açtığını görmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, kısmetlerin azalacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi başörtüsü örtmek mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada başörtüsü yıkamak eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada başörtüsü takamamak var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, ekmeğinin azalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada birini başörtüsüz görmek kendi içindeki gücü keşfedeceğine, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine alamet eder.

Rüyada pembe başörtüsü takmak üzerinde kafa yoracağına, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada başörtüsünü görmek iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, kısmetinin ve şansının kapanacağına, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments