Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başörtülü birini görmek

Rüyada başörtülü birini görmek

Rüyada başörtülü birini görmek sorunlarının da son bulacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, evlenme yolunda adım atacağına, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, yönetici makamına oturacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başörtülü birini gördüyseniz:

  • Biraz da, kendi kendinize kalmak veya kendi zevklerinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

Rüyada yeşil başörtü takmak bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına delalettir.

Rüyada başörtü vermek yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasına başörtü vermek başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, kimden akıl soracağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına inanılır.

Rüyada başörtüyü çıkarmak iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başörtülü bebek görmek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına inanılır.

Rüyada birinin başörtü taktığını görmek amaçlarını yerine getireceğine, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi başörtülü görmek geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine başörtü vermek emeklerin boş yere harcanacağına, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, hayatının da zorlaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments