Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başörtüyü çıkarmak

Rüyada başörtüyü çıkarmak

Rüyada başörtüyü çıkarmak ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, maddi çıkmazların biteceğine, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, huzurun kaçacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada başörtüyü çıkarmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişiklikler özgüveninizi arttırmanıza yardım edebilir.

Rüyada başörtüyü çıkarmak üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, gülen yüzünün de solacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına işaret eder.

Rüyada başörtü çıkarmak çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada başörtülü bayan görmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına işaret eder.

Rüyada eşini başörtülü görmek kudret ve hidayet sahibi olacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, hayata küsecek duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada rengarenk başörtü görmek bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına delalet eder.

Rüyada birinden başörtü almak var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, işlerinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada başörtü ütülemek onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, fikirlerinin çatışacağına inanılır.

Rüyada hediye başörtü almak gönül işlerinin hareketleneceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, güçten düşeceğine, yorulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments