Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin başörtü taktığını görmek

Rüyada birinin başörtü taktığını görmek

Rüyada birinin başörtü taktığını görmek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, yeni yatırımlar yapacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, işinin yoluna gireceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına delalet eder.

Rüyada birinin başörtü taktığını gördüyseniz:

  • Kişisel bir fanteziyi daha fazla sürdürmenin bir anlamı olmayabilir.

Rüyada birinin başörtü taktığını görmek işlerin ve düzenin bozulacağına, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah başörtü taktığını görmek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada başkasının başörtü taktığını görmek Allah’a dua edeceğine, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini beyaz başörtülü görmek çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yeşil başörtülü kadın görmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, rahata kavuşmaya tabir olunur.

Rüyada sarı renk başörtü takmak üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, borçların kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini başörtülü görmek aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, ruhsal korkularından da arınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başörtülü birini açık görmek sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments