Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi başörtülü görmek

Rüyada eski sevgiliyi başörtülü görmek

Rüyada eski sevgiliyi başörtülü görmek dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, sorunlarının azalacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi başörtülü gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz kişiler sizi hayal kırıklığına uğratabilir veya belli işleri tamamlamayabilirler.

Rüyada eski sevgiliyi başörtülü görmek kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine inanılır.

Rüyada sevgiliyi başörtülü görmek büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, keyfinin ve neşesinin artacağına, helal rızka sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini başörtülü görmek yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başörtü yapmak söz sahibi olacağına, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı başörtü görmek kaybetmeyi göze alamayacağına, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine işarettir.

Rüyada arkadaşını başörtülü görmek attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada rengarenk başörtü görmek hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada başörtülü insanlar görmek birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments