Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasına başörtü vermek

Rüyada başkasına başörtü vermek

Rüyada başkasına başörtü vermek gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, hasret çekenlerin kavuşacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, yaralayacağına ve küstüreceğine, yoğun duygular yaşayacağına, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına yorulur.

Rüyada başkasına başörtü vermek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar veya geleceğe yatırım söz konusu olabilir.

Rüyada mavi renk başörtü görmek bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, daha fazla gelir elde edeceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına delalettir.

Rüyada kırmızı başörtü görmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada başörtü satın almak kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşı başörtülü görmek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına inanılır.

Rüyada başörtü vermek ağız tadına kavuşacağına, tazeleneceğine ve canlanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi başörtülü görmek borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başörtülü bir kadın görmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, prestij kaybı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada başörtü açmak ferah bir eve geçileceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, işlerin aksayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments