Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başörtü yapmak

Rüyada başörtü yapmak

Rüyada başörtü yapmak huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, kız çocuğunun olacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada başörtü yapmak gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı açıkça ifade etmeniz sizi meşgul edecek bağlantılar kurmanızı sağlayabilir.

Rüyada başörtü yapmak uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil başörtülü kadın görmek ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, değer göreceğine inanılır.

Rüyada başörtülü birini görmek kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına rivayet eder.

Rüyada başörtülü birini açık görmek dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkeği başörtülü görmek sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına delalettir.

Rüyada kendini beyaz başörtüyle görmek cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşını başörtülü görmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına işarettir.

Rüyada başörtüyü çıkarmak elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments