Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını başörtülü görmek

Rüyada arkadaşını başörtülü görmek

Rüyada arkadaşını başörtülü görmek maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşını başörtülü gördüyseniz:

  • Yazmadığından emin olmanızda fayda var.

Rüyada arkadaşını başörtülü görmek parasını ve işini kaybedeceğine, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, beklenmedik kapıların açılmasına alamet eder.

Rüyada arkadaşı başörtülü görmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına işaret eder.

Rüyada başörtülü olmak zor zamanların çok eskide kalacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına delalettir.

Rüyada birine başörtü vermek Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, acılarını ve kederlerini içine atacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada beyaz başörtü takmak üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, kafasının rahatlayacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine alamet eder.

Rüyada mavi başörtü örtmek onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başörtü çıkarmak sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına delalettir.

Rüyada kızını başörtülü görmek olur olmadık anlarda beyan edeceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments