Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil başörtülü kadın görmek

Rüyada yeşil başörtülü kadın görmek

Rüyada yeşil başörtülü kadın görmek verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, üstün başarılar alacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, kendisinden hayır beklenemeyen dosta, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil başörtülü kadın gördüyseniz:

  • İş hayatınızda ilerlemenize yardım edecekse yer değişikliği ya da şehir değiştirme türünde gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada yeşil başörtülü kadın görmek vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, parasının ve malının çoğalacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine delalettir.

Rüyada başörtülü yaşlı kadın görmek dünya malı edineceğine, çok büyük bir işin başına getirilmeye, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başörtülü kadınlar görmek olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada başörtülü bir kadın görmek zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, ilerleyeceğine, kalkınacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz başörtülü kadın görmek musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına yorulur.

Rüyada mavi başörtülü kadın görmek bedeninin de iyileşeceğine, bir hastalığa maruz kalacağına, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil başörtü almak rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, hatalı yollara gireceğine delalet eder.

Rüyada yeşil başörtü takmak işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, maddi ve manevi olarak destek göreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments