Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada basma yaprak görmek

Rüyada basma yaprak görmek

Rüyada basma yaprak görmek rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, işlerde aksilikler yaşanacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına işaret eder.

Rüyada basma yaprak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizle ilgili konularda sezgilerinizin sizi yönlendirmesine izin verin.

Rüyada basma yaprak görmek çok büyük kısmetler kazanacağına, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine delalet eder.

Rüyada basma elbise giymek bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, başının ağrıyacağına, büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada yere basmadan yürümek tüm keyfinin kaçacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin su basmasını görmek sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, elindeki malların gideceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada basma etek giymek bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin su basması görmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, hayıflanacağına delalet eder.

Rüyada evi temiz su basması görmek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evinin su basması görmek herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, büyük bir servete kavuşacağına, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments