Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada basma etek giymek

Rüyada basma etek giymek

Rüyada basma etek giymek anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına delalettir.

Rüyada basma etek giymek gördüyseniz:

  • Gerilimlerden uzak durmalısınız.

Rüyada basma etek giymek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada basma elbise giymek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına delalet eder.

Rüyada işyerini su basması görmek refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sorumluluk alacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada basma peynir görmek işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, verdiği emeklerin heba olacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada basma görmek çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine alamet eder.

Rüyada sel basmasını görmek kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada su basması görmek yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada yere basmadan yürümek yeni bir şehre yerleşileceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments