Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yere basmadan yürümek

Rüyada yere basmadan yürümek

Rüyada yere basmadan yürümek her anlamda feraha kavuşacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına inanılır.

Rüyada yere basmadan yürümek gördüyseniz:

  • Hayatınızda hareket arıyorsunuz.

Rüyada yere basmadan yürümek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, bolluğun ve verimin de artacağına yorulur.

Rüyada ayakları yere basmamak büyük bir ilgi ve değer göreceğine, hatalı yollara sapılacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sel basması görmek sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada basma elbise giymek hayırlı işlere imza atacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada basma yaprak görmek işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, ele geçecek haram mal ve paraya delalettir.

Rüyada basma peynir görmek deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada çamura basmamak ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına rivayet eder.

Rüyada evin su basmasını görmek her zaman neşeli olacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments