Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada basma görmek

Rüyada basma görmek

Rüyada basma görmek sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına rivayet eder.

Rüyada basma gördüyseniz:

  • Doğru taktiklerle ilerlemeniz gerekiyor.

Rüyada evini su basması görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına yorulmaktadır.

Rüyada basma etek giymek sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine işaret eder.

Rüyada basma görmek üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine işarettir.

Rüyada basma yaprak görmek tüm dileklerin tutacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, geçim derdi çekeceğine tabir olunur.

Rüyada evinin su basması görmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına inanılır.

Rüyada evi temiz su basması görmek tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, işlerindeki bereketin kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada basma peynir görmek sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, zengin olunacak bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada evin su basmasını görmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments