Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada basketbol oynadığını görmek

Rüyada basketbol oynadığını görmek

Rüyada basketbol oynadığını görmek sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, yanlış yatırımlar yapılacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına alamet eder.

Rüyada basketbol oynadığını gördüyseniz:

  • Ardından ne yapılması gerekiyorsa karar alabilirsiniz.

Rüyada basketbol oynadığını görmek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, maddi zararının giderileceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada basketbol maçına gitmek iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine yorulur.

Rüyada basketbol potası görmek teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, büyük kazanç sağlanacağına delalettir.

Rüyada basketbol oynandığını görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına tabir olunur.

Rüyada basketbol topu görmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, sevdikleri ile kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada basketbolcu olmak bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayatının zorlaşacağına, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada basketbolcu görmek karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, parasının ve malının da artacağına delalet eder.

Rüyada basketbol sahası görmek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments