Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının yumurta yediğini görmek

Rüyada başkasının yumurta yediğini görmek

Rüyada başkasının yumurta yediğini görmek sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, önemli ve ciddi işler yapacağına, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, bunalıma düşeceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının yumurta yediğini gördüyseniz:

  • Çalıştığınız kişilerle sağlayacağınız uyum, gereken zamanlarda desteklenmenize yardımcı olabilir.

Rüyada yumurta pişirip yediğini görmek sorunların yakında çözüme kavuşacağına, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yumurta yedirmek işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, ilerleyeceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına işarettir.

Rüyada başkasının yumurta yediğini görmek rahat bir nefes alınacağına, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada birine yumurta yedirmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sucuklu yumurta yediğini görmek bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada birinin yumurta yediğini görmek kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, üzüntülerin sona ereceğine, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına inanılır.

Rüyada çiğ yumurta yediğini görmek aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, kazancın yetmez olacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına işaret eder.

Rüyada yılanın yumurta yediğini görmek ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments