Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın yumurta yediğini görmek

Rüyada yılanın yumurta yediğini görmek

Rüyada yılanın yumurta yediğini görmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Rüyada yılanın yumurta yediğini gördüyseniz:

  • Yine de, kendinize manevra alanı yaratmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada yılanın yumurta yediğini görmek gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada pişmiş yumurta yedirmek büyük atılımlarda bulunacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına yorulur.

Rüyada pişmiş yumurta yediğini görmek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına işaret eder.

Rüyada yumurta yediğini görmek aile içinde her şeyin yolunda olacağına, güzel günler yaşanacağına, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine rivayet eder.

Rüyada rafadan yumurta yediğini görmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine yorulur.

Rüyada başkasının yumurta yediğini görmek moral bozukluğu yaşanacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına delalet eder.

Rüyada ölüye yumurta yedirmek düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine delalettir.

Rüyada birinin yumurta yediğini görmek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments