Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumurta yedirmek

Rüyada yumurta yedirmek

Rüyada yumurta yedirmek başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına delalettir.

Rüyada yumurta yedirmek gördüyseniz:

  • Herhangi bir ard niyetiniz olmasa bile davranışlarınız yanlış değerlendirilebilir.

Rüyada çiğ yumurta yediğini görmek sorunları ortadan kaldıracağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına inanılır.

Rüyada pişmiş yumurta yediğini görmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, ters giden bir durumla karşılaşılacağına, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına işarettir.

Rüyada yağda pişmiş yumurta yediğini görmek problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada rafadan yumurta yediğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sahanda yumurta yediğini görmek beklenen mirasın alınacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada yağda yumurta yediğini görmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, yüzünde güller açacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Rüyada yumurta yedirmek borçlarını ödeyeceğine, rahat bir dönem yaşanacağına, çok güzel adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada tavuğun yumurtasını yediğini görmek çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments