Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumurta pişirip yediğini görmek

Rüyada yumurta pişirip yediğini görmek

Rüyada yumurta pişirip yediğini görmek eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına işaret eder.

Rüyada yumurta pişirip yediğini gördüyseniz:

  • Sakin olursanız konulara daha kolay çözüm getirebilirsiniz.

Rüyada yumurta pişirip yediğini görmek planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine delalettir.

Rüyada yumurta sarısı pişirmek yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, bol bol hayır duası alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavada yumurta pişirmek maddi olarak zarar edeceğine, üzücü haberler alacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada yağda yumurta pişirmek borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, maddi kayıpların olacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına delalet eder.

Rüyada başkasının yumurta pişirdiğini görmek elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yumurta pişirmeye çalışmak atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, çalıştığına değeceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin yumurta pişirdiğini görmek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına işarettir.

Rüyada rafadan yumurta pişirmek kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments