Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine yumurta yedirmek

Rüyada birine yumurta yedirmek

Rüyada birine yumurta yedirmek sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, zorlukların artacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, iş ve mekan değiştireceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına işarettir.

Rüyada birine yumurta yedirmek gördüyseniz:

  • Provokatif kişilere karşılık vermemek zor olabilir.

Rüyada tavuğun yumurtasını yediğini görmek eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına delalet eder.

Rüyada birinin yumurta yediğini görmek bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine inanılır.

Rüyada yağda pişmiş yumurta yediğini görmek işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, başarısının çoğalacağına yorulur.

Rüyada yumurta yedirmek sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, düze çıkacağına işarettir.

Rüyada pişmiş yumurta yediğini görmek bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavada yumurta yediğini görmek en pahalı evlerde oturacağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Rüyada haşlanmış yumurta yediğini görmek akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, güçsüz ve nefessiz kalacağına delalet eder.

Rüyada çiğ yumurta yediğini görmek evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments