Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yumurta yediğini görmek

Rüyada birinin yumurta yediğini görmek

Rüyada birinin yumurta yediğini görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına yorulur.

Rüyada birinin yumurta yediğini gördüyseniz:

  • Birdenbire kendinizi karar yetkisinde bulabilirsiniz.

Rüyada başkasının çiğ yumurta yediğini görmek sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, bereket ve zenginlik bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sahanda yumurta yediğini görmek aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, gayretlerinin ödüllendirileceğine, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına delalet eder.

Rüyada yağda pişmiş yumurta yediğini görmek iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, önemli bir makama terfi alacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavuğun yumurtasını yediğini görmek muradınıza ereceğinize, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada pişmiş yumurta yediğini görmek büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına işaret eder.

Rüyada rafadan yumurta yediğini görmek yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, hayırlı işe, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpeğin yumurta yediğini görmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, çıkış yolları bulacağına delalet eder.

Rüyada yılanın yumurta yediğini görmek hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments