Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının yüksekten düştüğünü görmek

Rüyada başkasının yüksekten düştüğünü görmek

Rüyada başkasının yüksekten düştüğünü görmek şerefli bir hayat süreceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının yüksekten düştüğünü gördüyseniz:

  • Parasal açıdan yanıltılmamak için dikkatli olmanız gerekiyor.

Rüyada çocuğunu yüksekten düştüğünü görmek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken tutunmak engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, rütbesinin yükseleceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine alamet eder.

Rüyada kızının yüksek bir yerden düştüğünü görmek maddi olarak zor bir döneme girileceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşer gibi olmak helal ekmek yeneceğine, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine inanılır.

Rüyada yüksekten düşen görmek yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yüksekten düşüp öldüğünü görmek hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, gerginliğin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızının yüksekten düştüğünü görmek hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments