Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu yüksekten düştüğünü görmek

Rüyada çocuğunu yüksekten düştüğünü görmek

Rüyada çocuğunu yüksekten düştüğünü görmek yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, Allah yolunda ilerleyeceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, yokluk içine düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, hafifleyeceğine, şifa bulacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunu yüksekten düştüğünü gördüyseniz:

  • Beğendiğiniz bir şeyi elde etmek için ani bir istek duymanız olasıdır Sizin hakkınızda zannettiğinizden çok daha olumlu düşünceler var.

Rüyada çocuğunu yüksekten düşmüş görmek ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine işarettir.

Rüyada çocuğunun yüksekten düştüğünü görmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada bir çocuğun yüksekten düştüğünü görmek güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine delalettir.

Rüyada erkek çocuğun yüksekten düştüğünü görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, makamını garantileyeceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğunun yüksek bir yerden düştüğünü görmek zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunu yüksekten düştüğünü görmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına işarettir.

Rüyada çocuğunu yüksekten düşerken görmek şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, herkesin rahat edeceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksekten düşüp öldüğünü görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments