Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının yüksekten düştüğünü görmek

Rüyada kızının yüksekten düştüğünü görmek

Rüyada kızının yüksekten düştüğünü görmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, isabetli kararlar alacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, umutsuz olacağına, üzüleceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kızının yüksekten düştüğünü gördüyseniz:

  • Seçimleriniz diğerlerini rahatsız edebilir veya karşıt fikirleriyle mücadele etmeniz gerekebilir.

Rüyada kızının yüksekten düştüğünü görmek Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına delalet eder.

Rüyada kızının yüksek bir yerden düştüğünü görmek gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşeni tutmak parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek yerden düşeceğini görmek çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada çocuğunun yüksekten düştüğünü görmek arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, her zaman hakkına sahip çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasını yüksekten düştüğünü görmek bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine işaret eder.

Rüyada bir bebeğin yüksekten düştüğünü görmek gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada eşinin yüksekten düştüğünü görmek bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, doğruluğu bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments