Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten düşen görmek

Rüyada yüksekten düşen görmek

Rüyada yüksekten düşen görmek atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, donatacağına, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, böylece kendine güveneceğine delalet eder.

Rüyada yüksekten düşen gördüyseniz:

  • Kendinize faydası olacak konulara zaman ayırmanızda fayda var.

Rüyada yüksekten düşerken tutunmak iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, namının yürüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksekten düşmemek lüks, konfor içinde olacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına delalettir.

Rüyada yüksek yerden düşerken kurtulmak gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine tabir olunur.

Rüyada bir kişinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek bir sebeple yataklara düşeceğine, karşısına kötü kişilerin çıkacağına, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşüp uyanmak şansın yüze güleceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden düşecek gibi olmak barış ve sevgi ortamında bulunacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada yüksekten düşerek ölmek çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşmeden inmek hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments