Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabuklu yaralar görmek

Rüyada kabuklu yaralar görmek

Rüyada kabuklu yaralar görmek gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine delalettir.

Rüyada kabuklu yaralar gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, sosyal yaşamınızı veya imajınızı ilgilendiren konuların ön plana çıkacağı bir süreç başlıyor.

Rüyada kabuklu yara görmek sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, onların önüne geçeceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına yorulur.

Rüyada kabuk bağlamış yara görmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına işarettir.

Rüyada kabuklaşmış yara görmek verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına yorulur.

Rüyada yara kabuğunu koparmak kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başta yara kabuğu görmek güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafada yara kabuğu görmek kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, bir süre daha sıkıntı çekeceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yara kabuğu görmek aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, karşısına kötü kişilerin çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabuklu yaralar görmek bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments