Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının üstünü örtmek

Rüyada başkasının üstünü örtmek

Rüyada başkasının üstünü örtmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının üstünü örtmek gördüyseniz:

  • Diğerleriyle iş birliği içerisine girerek imajınızı güçlendirebilirsiniz.

Rüyada bir şeyin üstünü örtmek moralinin, keyfinin kaçacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uyuyan birinin üstünü örtmek rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine inanılır.

Rüyada başkasının üstünü örtmek yeni bir sosyal çevreye gireceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına delalet eder.

Rüyada üstünü örtmek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, hayatını ailesine adayacağına, acı veren kazalara alamet etmektedir.

Rüyada üstünü yorganla örtmek adaletin geleceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölünün üstünü örtmek maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına yorulur.

Rüyada ölmüş birinin üstünü örtmek kısmetin kapanacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, biraz dinleneceğine yorulur.

Rüyada mezarın üstünü örtmek çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, elinden gelen herşeyi yapacağına, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments