Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarın üstünü örtmek

Rüyada mezarın üstünü örtmek

Rüyada mezarın üstünü örtmek çok sevineceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, eksiği kendinde bulacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına inanılır.

Rüyada mezarın üstünü örtmek gördüyseniz:

  • Özel meseleleri tartışmaktan çekinmemeniz yeni alanlar keşfetmenizi sağlayacak cevaplara ulaşmanızı sağlayabilir.

Rüyada mezarın üstünü örtmek hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada bir şeyin üstünü örtmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, sorunların hallolacağına delalettir.

Rüyada uyuyanın üstünü örtmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada uyuyan kişinin üstünü örtmek günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada bebeğin üstünü örtmek girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, başarılı çalışmalara imza atacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğun üstünü örtmek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, bundan güç ve cesaret alacağına tabir olunur.

Rüyada ölen birinin üstünü örtmek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, mutluluğu yakalayacağına, evi kendisinin çekip çevireceğine delalet eder.

Rüyada üşüyen birinin üstünü örtmek sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments