Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şeyin üstünü örtmek

Rüyada bir şeyin üstünü örtmek

Rüyada bir şeyin üstünü örtmek büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada bir şeyin üstünü örtmek gördüyseniz:

  • Bırakın her şey akışında gelişsin.

Rüyada bir şeyin üstünü örtmek hayatının belli bir rutine oturacağına, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin üstünü örtmek kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine yorulur.

Rüyada çocuğun üstünü örtmek herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uyuyan kişinin üstünü örtmek iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, çıkar için insanlara zulmetmeye, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine alamet eder.

Rüyada kaka yapıp üstünü örtmek iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına yorulur.

Rüyada uyuyan birinin üstünü örtmek zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, şartlarının da zenginleşeceğine inanılır.

Rüyada birinin üstünü örtmek çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, çok daha mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarın üstünü örtmek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, elini eteğini hayattan çekeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments