Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstünü örtmek

Rüyada üstünü örtmek

Rüyada üstünü örtmek mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, çekilen zahmetin sona ereceğine, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına delalet eder.

Rüyada üstünü örtmek gördüyseniz:

  • Belli bir ilişki hakkında fikirleriniz tekrar değişkenlik gösterebilir.

Rüyada bir şeyin üstünü örtmek ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, ferahlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının üstünü örtmek sorunların tatlıya bağlanacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebeğin üstünü örtmek aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, işlerin günden güne daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada uyuyanın üstünü örtmek işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada mezarın üstünü örtmek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine inanılır.

Rüyada çocuğun üstünü örtmek başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına delalet etmektedir.

Rüyada annenin üstünü örtmek çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada birinin üstünü örtmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments