Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinin üstünü örtmek

Rüyada ölmüş birinin üstünü örtmek

Rüyada ölmüş birinin üstünü örtmek her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, sıkıntıların azalacağına, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin üstünü örtmek gördüyseniz:

  • Çok uzaklardaki bir telefonla gelen bir habere sevineceksiniz.

Rüyada mezarın üstünü örtmek yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uyuyan birinin üstünü örtmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin üstünü örtmek gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin üstünü örtmek sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, zarar verici olaylar yaşanacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada uyuyanın üstünü örtmek kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, işlerin düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada uyuyan kişinin üstünü örtmek yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine inanılır.

Rüyada ölen birinin üstünü örtmek hayat mücadelesini yalnız vereceğine, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada kaka yapıp üstünü örtmek birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments