Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün üstünü örtmek

Rüyada ölünün üstünü örtmek

Rüyada ölünün üstünü örtmek sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün üstünü örtmek gördüyseniz:

  • Gittiğiniz davetlerde abur cubur yiyerek aşırı gıda almaktan kaçının.

Rüyada ölünün üstünü örtmek dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına inanılır.

Rüyada ölen birinin üstünü örtmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine yorulur.

Rüyada başkasının üstünü örtmek kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, evlatlarının hayrını göreceğine yorulur.

Rüyada ölmüş birinin üstünü örtmek ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada annenin üstünü örtmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada uyuyan kişinin üstünü örtmek bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, bunun da geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaka yapıp üstünü örtmek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin üstünü örtmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments