Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yere çiş yapmak

Rüyada bir yere çiş yapmak

Rüyada bir yere çiş yapmak kısmetsizlik yaşayacağına, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir yere çiş yapmak gördüyseniz:

  • Sizden haber bekleyen kimseler var.

Rüyada yere çiş yapmak rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine inanılır.

Rüyada bir yere çiş yapmak sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arabaya çiş yapmak eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, manevi olarak çok yıpranılacağına işaret eder.

Rüyada ortalığa çiş yapmak omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksekten çiş yapmak işinde terfi alacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına işaret etmektedir.

Rüyada kiloduna çiş yapmak işini büyüteceğine, güvensizliğini yeneceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına delalettir.

Rüyada duvara çiş yapmak hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada kaka çiş yapmak yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments