Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstüne çiş yapıldığını görmek

Rüyada üstüne çiş yapıldığını görmek

Rüyada üstüne çiş yapıldığını görmek maddi olarak güç kazanacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada üstüne çiş yapıldığını gördüyseniz:

  • Planlar, konuşmalar veya anlaşmalar esnasında dikkat gerekiyor.

Rüyada üstüne çiş yapıldığını görmek önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada üzerine çiş yapıldığını görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, diplomalarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada çiş yapıldığını görmek büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eve çiş yapıldığını görmek yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine alamet eder.

Rüyada kendi üstüne çiş yapmak ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, maddi sıkıntılardan kurtulmaya işarettir.

Rüyada halının üstüne çiş yapmak iyileşeceğine, ferahlayacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üstüne çiş yapmak dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada başkasının üstüne çiş yapmak elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, bazı başka desteklere kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments