Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başı şişmek

Rüyada başı şişmek

Rüyada başı şişmek yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine alamet eder.

Rüyada başı şişmek gördüyseniz:

  • Biraz umursamaz olmaya gayret ederseniz dengenizi daha iyi koruyabilirsiniz.

Rüyada başı şişmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, sevinçli ve mutlu haberler alacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada karnı şişmek nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elleri şişmek tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine işarettir.

Rüyada göğsü şişmek zafer ve zenginlik getireceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eli yüzü şişmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözü şişmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzü gözü şişmek kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada eli şişmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments