Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun sırtında yara görmek

Rüyada çocuğunun sırtında yara görmek

Rüyada çocuğunun sırtında yara görmek maddi açıdan borçların ödeneceğine, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada çocuğunun sırtında yara gördüyseniz:

  • Neler yapılması gerektiği konusunda tartışmak yerine uygulamaya geçmenizde fayda var.

Rüyada çocuğunun sırtında yara görmek geçimin daha kolay hale geleceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine delalettir.

Rüyada sırtı yara görmek kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada sırtından yaralandığını görmek iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, insanları kandıracağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine tabir olunur.

Rüyada sırttan yaralanmak keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada sırtımda yara görmek güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada sırtından yaralanmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, yaptığı her işle adından söz ettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sırtında yara izi görmek kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, kazancının katbekat artacağına delalet eder.

Rüyada sırtında bıçak yarası görmek bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments