Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtı yara görmek

Rüyada sırtı yara görmek

Rüyada sırtı yara görmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, keyfinin ve moralinin kaçacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırtı yara gördüyseniz:

  • Bazı arkadaş ilişkilerinde kendinizi fazla yoruyorsunuz.

Rüyada eşinin sırtında yara görmek rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada sırtının yara olduğunu görmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine işarettir.

Rüyada sırtında yara izi görmek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sırtında bıçak yarası görmek kıskanılacak projelere imza atılacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine işarettir.

Rüyada çocuğunun sırtında yara görmek yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, amaçlarına ulaşmaya alamet eder.

Rüyada sırtta yaralar görmek ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, yeni bir işte tartışma yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sırtında yara görmek kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine işaret etmektedir.

Rüyada sırttan yaralanmak onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments