Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının silah sıktığını görmek

Rüyada başkasının silah sıktığını görmek

Rüyada başkasının silah sıktığını görmek canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına inanılır.

Rüyada başkasının silah sıktığını gördüyseniz:

  • Ummadığınız bir yerden elinize yüklü miktarda para geçebilir ya da, yeni bir işe başlayabilirsiniz.

Rüyada silah sıktığını görmek işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, borçlarını ödeyeceğine, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Rüyada birinin silah sıktığını görmek yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, dünyasının iyileşmesine, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının silah sıktığını görmek sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine işarettir.

Rüyada birinin sana silah sıktığını görmek bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, işlerinde yeni bir sayfa açacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine delalet eder.

Rüyada silah sıkan birini görmek hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, sorunların günden güne azalacağına yorulur.

Rüyada birinin boğazını sıkarak öldürmek başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabının sıktığını görmek ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine delalettir.

Rüyada sıkma börek görmek aradığı kişiyi bulacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments