Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silah sıkan birini görmek

Rüyada silah sıkan birini görmek

Rüyada silah sıkan birini görmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, sıkıntılardan kurtulmaya işaret eder.

Rüyada silah sıkan birini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin talepleri üzerine belli planlarınızı değiştirmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz.

Rüyada silah sıktığını görmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına delalet eder.

Rüyada silah sıkan birini görmek sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının silah sıktığını görmek büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, tutumlu bir yaşam süreceğine inanılır.

Rüyada birinin sana silah sıktığını görmek aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine işaret eder.

Rüyada birinin silah sıktığını görmek bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sık sık balık görmek horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, rütbe edineceğine delalet eder.

Rüyada sık sık sevdiğini görmek bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine yorulur.

Rüyada sıkma vermek gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments