Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabının sıktığını görmek

Rüyada ayakkabının sıktığını görmek

Rüyada ayakkabının sıktığını görmek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabının sıktığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişilerin dikkatini çekebilmek için sabırsızlanabilirsiniz.

Rüyada ayakkabının sıktığını görmek işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada sıkan ayakkabı görmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sıkan ayakkabı giymek sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, yeni bir yola gireceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin boğazını sıktığını görmek hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, böylece hayatından memnun olacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına delalet eder.

Rüyada sık sık idrar yapmak eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına delalet eder.

Rüyada sıkma börek yemek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalettir.

Rüyada sık sık sevgiliyi görmek yağmur yağmamasına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sıkma görmek bereketli işlere gireceğine, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, ticari anlamda yön değiştireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments