Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silah sıktığını görmek

Rüyada silah sıktığını görmek

Rüyada silah sıktığını görmek suçlamalardan aklanılacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, adım adım başarıya ulaşılacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine tabir olunur.

Rüyada silah sıktığını gördüyseniz:

  • Ticari başlıklarda emek harcamak gerekebilir.

Rüyada başkasının silah sıktığını görmek eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına rivayet eder.

Rüyada silah sıkan birini görmek girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada silah sıktığını görmek onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin sana silah sıktığını görmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin silah sıktığını görmek duygusallığın ön plana çıkacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sıkan ayakkabı görmek büyük sorunlarla boğuşulacağına, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine alamet eder.

Rüyada birini sık sık görmek bunun farkına varacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, işlerinin kötüye gideceğine işarettir.

Rüyada sık sık uçtuğunu görmek olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments