Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin silah sıktığını görmek

Rüyada birinin silah sıktığını görmek

Rüyada birinin silah sıktığını görmek aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, zenginliğe, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada birinin silah sıktığını gördüyseniz:

  • İnsanlara karşı düşüncesiz davranışlarda bulunabilirsiniz.

Rüyada silah sıkan birini görmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, yolunun açılacağına, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına inanılır.

Rüyada birinin sana silah sıktığını görmek geleceğe olan inancını yitireceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin silah sıktığını görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, çok başarılı adımlar atacağına, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada silah sıktığını görmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının silah sıktığını görmek rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine yorulur.

Rüyada birinin elini sıktığını görmek ticaret adamı (kadını) olacağına, sorunların hallolacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada sık sık deprem görmek moral bozukluğu yaşanacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sıkma börek yemek sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments